Annons:

LOKAL FÖRENING FÅR KOMMUNENS KULTUR- OCH FRITIDSPRIS

Storebro IF tilldelas Vimmerby kommuns kultur- och fritidspris för 2021. Eva Kindstrand är ordförande i föreningen. Foto: Arkivbild

LOKAL FÖRENING FÅR KOMMUNENS KULTUR- OCH FRITIDSPRIS

Storebro IF är en aktiv förening med många projekt igång. Nu uppmärksammas den lokala föreningen med att tilldelas Vimmerby kommuns kultur- och fritidspris. 

Annons:

Att dela ut kultur- och fritidspriset är en årligt återkommande tradition och priset går till antingen en förening eller en person.

Föreningen Storebro IF tilldelas 2021 års pris och får 10 000 kronor. 

– Storebro IF är en värdig mottagare av det här priset. Det är en förening jag har hört mycket om och som jag har haft glädjen att ha fått besöka och se det arbete de gör. Det finns ett stort ideellt engagemang, man samlar krafter och löser saker. Det betyder mycket för hela Storebro, säger Ola Gustafsson (KD), ordförande i kultur- och fritidsutskottet.

Artikeln har uppdaterats. En intervju med föreningens ordförande kommer inom kort.

Fakta

Motivering:

Storebro IF tilldelas 2021 års kultur- och fritidspris för sitt engagemang i lokalsamhället och sina insatser inom både idrott och kultur.

Storebro IF är en starkt satsande förening som inte bara står för fotboll utan är i framkant när det kommer till att tänka nytt, tänka rörelseglädje i form av satsningar på både padel, utegym och naturstig och som arrangör av konserter och allsång.

Storebro IF är en värdig mottagare av kultur- och fritidspriset 2021.

Annons:

Ossian Mathiasson

ossian.mathiasson@dagensvimmerby.se

0703787116

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt