Annons:

Vimmerbybon får toppjobb i besöksnäringen –

Vimmerbybon Fredrik Jonsson är ny HR-chef för High Chaparral. Foto: Jonas Davidsson/Pressbild

Vimmerbybon får toppjobb i besöksnäringen – "Enormt glad"

Vimmerbybon Fredrik Jonsson har fått ett toppjobb inom besöksnäringen. Han är ny HR-chef på den småländska temaparken High Chaparral. 

Annons:

Vimmerbybon Fredrik Jonsson har mångårig erfarenhet som personalchef på Astrid Lindgrens Värld. Närmast kommer han från en tjänst som HR-manager på IKEA Industry i Hultsfred.

Nästa vecka tillträder Fredrik Jonsson tjänste som HR-chef för temaparken High Chaparral. 

– Jag är enormt glad för möjligheten att få komma tillbaka till besöksnäringen och i synnerhet till ett så välkänt och etablerat varumärke som High Chaparral. Jag ser verkligen fram emot att vara med på den utvecklingsresa som företaget nu börjat där resurser tillförs för att utveckla och förbättra medarbetarupplevelsen. Jag brinner för att arbeta i en värderingsstyrd verksamhet och har i High Chaparral hittat rätt möjlighet för det, säger Fredrik Jonsson i ett pressmeddelande.

Utöver sin nya tjänst som HR-chef tar Fredrik Jonsson även plats i företagets ledningsgrupp.

– Våra medarbetare är vår absolut viktigaste tillgång. Vi har målsättningen att skapa en ökad struktur med tydliga rutiner och processer, och med Fredrik Jonsson som HR-chef har vi mycket goda förutsättningar att lyckas. Fredrik Jonsson har mångårig erfarenhet av att strukturerat utveckla värdedrivna organisationer och skapa rätt förutsättningar för våra medarbetare att trivas och utvecklas, säger Mathias Bergendahl, vd för High Chaparral.

Annons:

Simon Henriksson

simon.henriksson@dagensvimmerby.se

076 815 45 71

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt