Annons:

Han blir ny vd för Länsförsäkringar i länet

Peter Lindvall har tillträtt sin nya tjänst som ny vd för Länsförsäkringar Kalmar län. Foto: Pressbild

Han blir ny vd för Länsförsäkringar i länet

Anna Blom lämnade uppdraget som vd för Länsförsäkringar i Kalmar län förra sommaren. Ny på vd-posten är Peter Lindvall som tillträdde sin nya tjänst i måndags. 

Annons:

Peter Lindvall utsågs till ny vd för Länsförsäkringar Kalmar län i december och gjorde första dagen på nya jobbet i måndags. Han kommer närmast från rollen som regiondirektör på Region Gotland och har tidigare bland annat varit vd för LRF konsult och vd för Länsförsäkringar Gotland. 

Han säger i ett pressmeddelande att han har fått ett fint mottagande, känner sig välkommen och ser fram emot det nya uppdraget. 

”Det är flera saker men att få fortsätta utvecklingen i hela länet, att behålla och ta nya kunder, att göra affärer och att också se till att vi tar ansvar för att utveckla Kalmar län och det samhälle vi verkar i är viktigt för mig. Och att få göra allt detta tillsammans med alla medarbetare och använda all den kraft och erfarenhet som finns i bolaget. Vi har ett gott utgångsläge samtidigt som konkurrensen är stenhård inom alla de områden vi verkar”, säger Peter Lindvall i ett pressmeddelande. 

Det finns naturligtvis en hel del saker som han ska sätta sig in i som ny vd på Länsförsäkringar Kalmar län. 

”Jag behöver lära mig bolaget, lära mig länet och framför allt lära känna alla medarbetare och styrelsen. Rent konkret besöker jag denna och nästa vecka våra sex kontor för att få en bild av varje lokal marknad. Själva länsförsäkringsgruppen känner jag väl till sedan tidigare även om en hel del förändrats sedan jag var här tidigare”.

Annons:

Ossian Mathiasson

ossian.mathiasson@dagensvimmerby.se

0703787116

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt