Annons:

PER-OLOF FRÅN GULLRINGEN VANN STOR SUMMA I BINGOLOTTO: ”VÄLDIGT CHOCKARTAT”

Ingvar Oldsberg, till höger, fick i kväll gratulera Per-Olof Andersson från Gullringen till 50 000 kronor. Foto: Pressbild

PER-OLOF FRÅN GULLRINGEN VANN STOR SUMMA I BINGOLOTTO: ”VÄLDIGT CHOCKARTAT”

Per-Olof Andersson från Gullringen är en van Bingolotto-spelare. Men han har aldrig vunnit något stort. Förrän i kväll. I direktsändning vann han 50 000 kronor i den så kallade ”Jackpotten”.
– Det är ju inte så att man tror att man ska komma fram när man ringer. Det var väldigt chockartat, säger Per-Olof Andersson till Dagens Vimmerby.

Annons:

Som så många gånger förr satt Per-Olof Andersson hemma i Gullringen och spelade Bingolotto i kväll. Han testade att ringa in till den så kallade ”Jackpotten”. Döm om hans förvåning när han kom fram - och helt plötsligt var i direktsändning med Ingvar Oldsberg.

– Det var lite av en chock att komma fram, det får jag erkänna. Det känns väldigt roligt, säger Per-Olof Andersson.

Vann två Sverigelotter

I ”Jackpotten” går det att vinna 25 000, 50 000 eller jackpotten, som när Per-Olof Andersson kom fram låg på 696 000 kronor. Vinsten i kväll blev alltså 50 000 kronor.

Har du vunnit något större tidigare?

– Nej, aldrig. Det har väl blivit någon hundralapp någon gång. Och sen vann jag två Sverigelotter i kväll också, säger Per-Olof Andersson, som är en van Bingolottospelare.

– Vi prenumererar för att idrottsföreningen ska få en liten slant, det handlar mycket om att gynna dem. Men vi sitter vid tv:n och spelar nästan varje söndag.

Vad ska du göra med pengarna?

– Det har jag inte hunnit fundera på än, skrattar Per-Olof Andersson.

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt