Annons:

  • Ägaren har tröttnat på skadegörelsen:

    Nu har City Kebabs ägare tröttnat på all skadegörelse. Foton: Privat

  • Ägaren har tröttnat på skadegörelsen:

Ägaren har tröttnat på skadegörelsen: "Det är jättejobbigt"

Förra året öppnade City Kebab i Vimmerby. Det är Pizzeria Palma som äger vagnen som står mitt emot VTT-fastigheten. Nu har ägaren Zaher Shamme tröttnat på all skadegörelse.
– Det är inbrott och skadegörelse i vagnen hela tiden. Det är jättejobbigt, säger han.

Annons:

Den lilla kebabvagnen har blivit ett populärt tillhåll för snabbmatssugna i Vimmerby. Vagnen har stått där nere i mer än ett år, men på slutet har det blivit allt jobbigare att driva stället.

Anledningen är att den utsatts för inbrott och skadegörelse vid ett flertal tillfällen.

– Det är inte kul längre. Det är fyra, fem gånger nu och de skadar dörren, kastar ut alla grejer på marken, det är jättejobbigt. Varför gör man så här? Det är en liten vagn, varför ska man göra så? frågar sig Zaher Shamme, som äger Pizzeria Palma, som i sin tur äger City Kebab.

Den senaste händelsen inträffade i söndags kväll.

– De har tagit en del växelpengar och sådant, det är inga större pengar, men de förstör varje gång. Dörren har de tagit sönder varje gång och kastat ut grejer, det kostar pengar att åtgärda det varje gång. 

"Hålla koll nu"

Problemet har pågått i tre månader och en del av händelserna har polisanmälts.

– Den här gången har vi inte polisanmält, men vi har gjort det tidigare. Det hjälper tyvärr inte, polisen har ingenting att gå på och det är det som är problemet. Vi ska försöka hålla koll nu, så att vi kan se vem det är som gör så här mot oss.

Vad känner du kring situationen?

– Jag vet inte vad man ska säga, det är bara för dumhet känns det som. Vi ska försöka hålla koll, så det inte fortsätter att hända hela tiden. Det är en liten vagn, varför kan den inte bara få stå. Det kostar mycket pengar för oss varje gång.

Annons:

Simon Henriksson

simon.henriksson@dagensvimmerby.se

076 815 45 71

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt