Annons:

ICA Supermarket i Vimmerby kan bli årets säljraket:

Frida Hamrin och Dennis Dahlin kan ta hem ett fint pris på Supermarket-galan. Foto: Simon Henriksson

ICA Supermarket i Vimmerby kan bli årets säljraket: "Känns jättekul"

Frida Hamrin och Dennis Dahlin har förändrat ICA Supermarket ordentligt. Deras satsning har slagit väl ut – och nu kan de vinna ett pris som årets säljraket inom koncernen.
– Vi är enormt stolta över det, säger Frida Hamrin.

Annons:

För drygt två år sedan tog Frida Hamrin och Dennis Dahlin över butiken i Vimmerby och utvecklingen sedan dess har varit enorm. Under förra året tog de beslut om att göra en stor ombyggnad och uppfräschning av butiken. 

Intresset från Vimmerbyborna har varit stort och nu kan de ta hem ett fint pris. På tisdag åker Frida och Dennis till Globen i Stockholm för att delta i ICA Supermarkets egen gala. Totalt 428 butiker är på plats och i den interna tävlingen guldtomaten kan Vimmerbybutiken prisas. 

– Det känns jättekul och vi är väldigt glada för det. Vi är enormt stolta över att vara nominerade, säger Frida Hamrin.

"Betyder oerhört mycket"

Vimmerbybutiken är nominerad i kategorin årets säljraket. Nomineringen lyder: ”När basen säkrades tog försäljningen fart i den gamla Rimi-butiken. Den metodiska vägen till en total förnyelse har gått i etapper och kunderna blir alltmer nöjda. Försäljningen ökar tvåsiffrigt på redan höga ökningstakten och visar gång på gång att en fin, väldriftad butik med ett härligt gäng är avgörande för kundens val.”

Priset går till den butik som har den enskilt starkaste försäljningsutvecklingen inom ICA Supermarket under perioden januari till oktober 2019.

– Det är tack vare våra medarbetare och alla kunder som det här är möjligt. Det betyder oerhört mycket för oss att kunderna väljer att stötta oss.

Varför har ni blivit en så populär butik?

– Vi har alltid ett leende på läpparna och ett glatt bemötande. Uppfräschningen av butiken har också gjort mycket. Men trevlig personal är det viktigaste, säger Frida Hamrin.

"Kul att åka dit"

Om Vimmerbybutiken vinner årets säljraket avgörs på tisdag. 

– Det kan nog bli tufft, det är jämnt i toppen, men vi får se. Det är bara att hålla tummarna.

Har ni haft tankar på ni skulle kunna bli nominerade?

– Inte i början fanns det inga sådana tankar, men vi har ju sett topplistan och förstått att det kunde bli så. Det ska bli kul att åka dit, säger Frida som tillsammans med Dennis åker till huvudstaden för galan.

Annons:

Simon Henriksson

simon.henriksson@dagensvimmerby.se

076 815 45 71

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt