Annons:

EFTERLYSNING: Sluggo försvann i Vimmerby – har du sett honom?

Hunden Sluggo är försvunnen. Foto: Privat

EFTERLYSNING: Sluggo försvann i Vimmerby – har du sett honom?

På julafton försvann åttaårige hunden Sluggo i Vimmerby efter att ha blivit påkörd. Nu vill ägaren förstås att han hittas. 

Annons:

Det var vid 17-tiden som hunden Sluggo var med Wiweka Kvillhammars granne till Vimmerby. Strax därefter lyckades han smita och blev kort därpå påkörd av en bil på Storgatan i höjd med Borghaga. 

– Vi är helt förkrossade. Det fanns spår av päls på vägen och vi var ute och letade efter honom, berättar Wiveka Kvillhammar.

Vid 22.30-tiden syntes Sluggo, som är en biegel/drever, till i Gästgivarehagen.

– Vi har varit ute i dag också och letat, men inte hittat honom. Vi har använt ID-hund, men han är försvunnen. Nu är det kallt och mörkt, men vi ska ut och leta igen.

Skygg och blyg

Wiveka har skrivit om hunden på sociala medier, men utan resultat. Nu hoppas hon att den här efterlysningen ska ge resultat.

– Den här hunden är så skygg, han är världens snällaste. Han kan vara väldigt rädd och är bara van att vara här hemma på gården. Vi vet inte alls var han är någonstans.

Hunden är vit, brun och svart.

– Han är ljus på bröstet och på benen, han har små prickar på benen. Det är en mellanstor hund, men den är liten och nätt. Han är väldigt skygg och blyg av sig. Vi vill verkligen hitta honom, för han plågas ju stackare. Han är säkert både skadad, vilsen och rädd. 

Annons:

Simon Henriksson

simon.henriksson@dagensvimmerby.se

076 815 45 71

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt