Annons:

FLERA PERSONER JAGADE CLOWN VID ODAL

Även i onsdags kväll ska en clown i liknande utstyrsel ha setts vid Odal. Foto: Läsarbild

FLERA PERSONER JAGADE CLOWN VID ODAL

Det absurda clownfenomenet fortsätter att sprida sig. I onsdags kväll blev flera personer vittne till en clown som hoppade fram från en buske. – Jag skrek och grät, säger Lotta Paulsen som är en av personerna som såg clownen.

Annons:

Clowner fortsätter att sätta skräck i Vimmerby. I förrgår kunde Dagens Vimmerby publicera en bild på en clown vid Odal – och nu kan vi berätta att flera personer jagade en clown i samma område i onsdags kväll.

En av dem var Lotta Paulsen.

– Han bara dök upp ifrån en stor buske cirka tio-femton meter ifrån mig och mina vänner. Han hade clownmask på sig med rött tjockt hår på sidorna, mörkrutig skjorta och svara byxor.

"Blev väldigt rädd"

Flera personer var vid platsen när clownen dök upp. 

– Han kom emot oss när jag började skrika, men sedan vände han sig åt andra hållet igen och sprang ifrån oss in i skogen. Jag blev bara väldigt rädd, skrek och grät. Jag är väldigt glad över att jag var med mina vänner.

Händelsen är inte polisanmäld.

– Eftersom att clownen inte jagade oss eller annat så tycker jag inte att det behövs. Vi fick bara syn på honom och sen sprang han i väg när han såg oss och jag började skrika.

Jagade clownen

Ett anonymt vittne observerade clownen i samma område flera gånger samma kväll.

– Den kom bakifrån Odal efter klockan sju på kvällen och gick mot lite folk som stod där och sen satte den sig på räcket en liten stund och bara glodde. Sen började clownen gå bort från Odal till framsidan av MX World och då började många bilar jaga clownen så clownen sprang in mot alv men dock var det ingen som hittade clownen, säger personen.

Några timmar senare dök clownen upp igen. 

Annons:

Jakob Karlsson

jakob.karlsson@dagensvimmerby.se

073 501 41 26

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt