Annons:

Clown uppenbarade sig på skogsväg – Elisabeth vill varna andra

En clown dök plötsligt upp på en skogsväg mellan Lönneberga och Silverdalen. Clownerna på bilden är dock betydligt snällare och har ingenting med artikeln att göra.

Clown uppenbarade sig på skogsväg – Elisabeth vill varna andra

På en skogsväg mellan Lönneberga och Silverdalen i går kväll kom Elisabeth Åberg körandes. Plötsligt dök det upp en clown från skogen. – Jag vill varna andra i området, säger hon.

Annons:

Trenden med människor som klär ut sig till clowner för att skrämma människor tycks ha minskat i Sverige. 

Men helt över är det inte. 

Vid halv tio-tiden på tisdagskvällen som Elisabeth Åberg färdades på vägen mellan Lönneberga och Silverdalen. Plötsligt kom en människa upp ur skogen utklädd till clown. 

– Han eller hon höll masken vid halsen. Jag körde förbi i samma takt som jag tidigare körde i och ringde till polisen. Jag vill varna andra i det området, säger hon. 

Hon uppfattade inte clownen som hotfull. 

– Nej, inte hotande så, men visst reagerade man när ett vitt ansikte dök upp från skogen. Men han eller hon upplevde jag inte som hotfull eftersom han eller hon inte kom med språng upp på vägen. Jag kunde ju åka vidare i den hastighet jag hade hållit tidigare. 

"Såg inga vapen"

Clownen ska inte ha haft något tillhygge med sig.

– Jag såg inga vapen, men jag ringde polisen så att andra kan bli varnade för detta påhopp. Men jag blev mycket snopen att någon kan agera så här. Man förknippar ju clowner med glädje och skratt och så börjar man ju tänka på den storhelg som ligger framför oss: julen. Vad kan hända om man kan klä ut sig till clowner och förstöra glädjen med det, kan man då inte klä ut sig till jultome också? Det är en konstig tid då allt händer, säger hon. 

Annons:

Simon Henriksson

simon.henriksson@dagensvimmerby.se

076 815 45 71

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt