Annons:

Han är ny förbundsdirektör för Itsam

Itsam har fått en ny förbundsdirektör. Bilden är en genrebild. Foto: Pixabay

Han är ny förbundsdirektör för Itsam

Kommunalförbundet Itsam har fått en ny förbundsdirektör. Det blir Henrik Remmerfelt som tar över efter Mattias Bly.

Annons:

Itsams direktion har under dagen tagit beslut om att utse Henrik Remmerfelt till ny förbundsdirektör för kommunalförbundet, där Vimmerby ingår. 

– Vi är mycket glada över att Henrik tackat ja till tjänsten som förbundsdirektör, säger Claes Sjökvist, ny ordförande i direktionen tillika kommunstyrelseordförande i Boxholms kommun, i ett pressmeddelande.

Remmerfelt uppges ha lång erfarenhet av ledarskap och utvecklingsarbete inom både privat och offentlig sektor. Han kommer närmast från ett eget företag inom teknisk konsulting kring samhällsbyggnation och IT. 

Han har tidigare varit bland annat IT-chef, teknisk chef med IT-ansvar och platschef. Yrkeskarriären började inom Försvarsmakten. 

– Det har varit många kvalificerade sökanden till tjänsten men idag tog direktionen beslutet att anställa Henrik Remmerfelt. Valet av Henrik grundar sig på hans långa erfarenhet inom IT kombinerat med hans erfarenhet som chef och projektledare, säger Jacob Käll, som är direktionens vice ordförande och kommunstyrelseordförande i Vimmerby kommun.

Bor i Linköping

Henrik Remmerfelt är 51 år och bosatt i Linköping med fru och två barn. Han tillträder tjänsten som förbundsdirektör den 12 augusti i år. 

– Jag ser verkligen fram emot att tillsammans med medarbetare, medlemskommuner och leverantörer, vidareutveckla verksamheten för framtiden, säger Henrik Remmerfelt.

Annons:

Simon Henriksson

simon.henriksson@dagensvimmerby.se

076 815 45 71

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt