Annons:

TUNG CHEF AVGÅR – ANGER PERSONLIGA SKÄL

Itsams förbundsdirektör Henrik Remmerfelt avgår. Bilden är en genrebild. Foto: MostPhotos

TUNG CHEF AVGÅR – ANGER PERSONLIGA SKÄL

Kommunalförbundet Itsams förbundsdirektör avgår. Uppdraget avslutas efter midsommar.

Annons:

Kommunalförbundet Itsam ansvarar för den kommunala IT-verksamheten i de sex medlemskommunerna Boxholm, Kinda, Vimmerby, Ydre, Åtvidaberg och Ödeshög. 

Nu avgår förbundsdirektören Henrik Remmerfelt. Enligt ett pressmeddelande väljer Remmerfelt att lämna tjänsten av personliga skäl. 

– Det är såklart tråkigt att Henrik slutar men vi arbetar aktivt för att skyndsamt finna en bra ersättare. Jag vill också passa på att önska Henrik lycka till i framtida uppdrag, säger Jacob Käll (C), styrelseordförande för Itsam, i ett pressmeddelande.

Henrik Remmerfelt kommer avsluta sitt uppdrag i förbundet efter midsommar 2023. En tillförordnad förbundsdirektör ska vara utsedd till dess. 

– Det är givetvis tråkigt att sluta på Itsam, då jag trivs mycket bra med såväl medarbetare på Itsam som medarbetare och politiker i våra medlemskommuner. Idén med samverkan är helt rätt då det ger mer kraft, kompetens och resurser, vilket är oerhört viktigt med tanke på den ekonomiska utvecklingen i samhället i dag, säger Henrik Remmerfelt.

Annons:

Simon Henriksson

simon.henriksson@dagensvimmerby.se

076 815 45 71

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt