Annons:

Klaras satsning föll väl ut:

Fiore har förflyttat verksamheten till Byxelkrok under sommaren. Foto: Privat

Klaras satsning föll väl ut: "Ett perfekt sätt att marknadsföra vår butik därhemma"

Under juli och augusti har Vimmerbybutiken Fiore Floristdesign varit utflugen till Öland. Klara Kågefors menar att det har varit en lyckad satsning.

Annons:

Floristen, designern och butiksinnehavaren Klara Kågefors har tillbringat många somrar i föräldrarnas stuga i öländska Byxelkrok. I år blev dock sommaren något annorlunda då hon bokstavligt talat tog med sig jobbet till semesterorten. 

– I och med att jag själv driver butik ser jag hur Byxelkrok har expanderat, att man har satsat på att få det till en turistplats. Jag såg att det fanns underlag för min typ av verksamhet. Jag har också semesterstängt hemma så det passar även bra rent tidsmässigt.

Kunder från olika håll

Satsningen har fallit väl ut med många kunder från många olika platser:

– Det är dels många som kommer hemifrån. Vimmerbyfolket har ju vetat vem man är men det är lite roligt när folk från Västervik och Linköping upptäcker en, så nu hoppas man få in lite nya kunder från de hållen också. Det har varit ett perfekt sätt att marknadsföra butiken därhemma ifråga om vad vi kan erbjuda både vad gäller hantverk och produkter.

Förutom att många har upptäckt själva butiken har Klara Kågefors även fått möjlighet att arbeta i bröllopssammanhang under sommaren.

– Det har varit kul att nå ut på den kanten med floristyrket.

Fiore Floristdesign öppnar igen i Vimmerby den 27 augusti.

Annons:

Henrik Nestor

henrik@henriknestor.com

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt