Annons:

Så många besökare kom till Allsången i Storebro

Storebro IF:s Ove Olsson var mer än nöjd med årets Allsång i Storebroparken. Foto: Linnéa Nestor

Så många besökare kom till Allsången i Storebro

När allsångspubliken lämnat Storebroparken och artisterna tackat för sig kan Storebro IF med ordförande Ove Olsson konstatera att det blev omkring 1200 personer som besökte evenemanget i år.
– Jag känner mig helnöjd, säger Ove Olsson.

Annons:

Ännu är inte alla sålda biljetter räknade, men Ove Olsson uppskattar att det kommer att landa på omkring 1200 personer som fick njuta av sommarkvällen i Storebroparken igår. Vid sidan av att orten lever upp och dess invånare fördubblas för en kväll innebär det också en liten vinst i föreningskassan för Storebro IF.

– Det känns jättebra! Våra nya allsångsledare var fantastiska, och det märks verkligen att de tycker det är kul. När de tidigare allsångsledarna slutade stod dessa två namn högst på vår önskelista. Och vilka artister vi har haft! Det var härlig stämning både framför och bakom scenen.

Hundra funktionärer

Storebro IF arrangerar Allsång i Storebroparken tillsammans med Storebro Näringsliv, och det ligger mycket jobb bakom en allsångskväll som gårdagens.

– Runt hundra funktionärer har jobbat med allt från parkering och snickeri till försäljning och marknadsföring.

Blir det en fortsättning till nästa sommar?

– Vi har inte haft något utvärderingsmöte än, men min egen spontana känsla är att det blev så pass bra att det inte finns någon anledning att sluta. Så mycket engagemang från både artister, allsångsledare, funktionärer och publik är fantastiskt att se.

Annons:

Linnéa Nestor

linnea.b.nestor@gmail.com

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt