Annons:

Ljusglimtar på Ingebo Hagar – Lindelöf fick utmärkelse

Kristina Lindelöf har uppmärksammats av LRF för sitt breda arbete med Ingebo Hagar. Foto: Privat

Ljusglimtar på Ingebo Hagar – Lindelöf fick utmärkelse

Efter ett tufft 2020 finns det ändå ljusglimtar för Ingebo Hagar. Kristina Lindelöf har tilldelats LRF:s hedersutmärkelse Silvernålen och familjegårdens bondgårdsvandringar lockar många.

Annons:

LRF:s hedersutmärkelse Silvernålen delas ut "till personer som lokalt eller regionalt lagt ner ett omfattande och oegennyttigt arbete i organisationens tjänst", enligt det diplom som delats ut till Kristina Lindelöf.

Beskrivningen stämmer väl in på henne, och motiveringen som följer radar upp den ena omfattande och oegennyttiga handlingen efter den andra. Kristina Lindelöf har bland annat varit kassör i Västra Sevede lokalavdelning, ledamot i Vimmerby kommungrupp och ansvarig för Skogskvinnorna.

"Kul med lite positivt"

I dag arbetar hon ideellt för LRF, sitter med i flera styrelser, är med i fullmäktige i Länsförsäkringar Kalmar län och ansvarig för Bondens Torg, som hon för övrigt startade för tio år sedan. Allt detta utöver hennes huvudsakliga syssla, att tillsammans med familjen driva kretsloppsgården Ingebo Hagar.  

– Det gångna året var kämpigt och det finns en oro inför årets säsong, så det är kul med Silvernålen! Kul med lite positivt, kommenterar Kristina Lindelöf.

Även de bondgårdsvandringar som ges på Ingebo Hagar är en ljusglimt i en annars osäker tid. 

– De är populära! Det passar väl bra med utomhusaktiviteter i dessa tider och det är många barn som kommer, så det är roligt. 

Annons:

Henrik Nestor

henrik@henriknestor.com

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt