Annons:

Vimmerbybon får nyckelroll på regionalt storföretag

Vimmerbybon Jens Carlsson blir ny försäljningschef på Hjältevadshus. Foto: Hjältevadshus

Vimmerbybon får nyckelroll på regionalt storföretag

Den 3 juni tillträdde Vimmerbybon Jens Carlsson som ny försäljningschef på Hjältevadshus. Carlsson kommer närmast från Anebygruppen och innan dess var han vd för Vimmerbyhus.

Annons:

Jens Carlsson började i produktionen på Vimmerbyhus, men blev ganska snart vd i bolaget som hade en väldigt positiv utveckling under Carlssons tid vid rodret. För en tid sedan klev han över till Anebyhusgruppen och nu väntar ännu ett nytt uppdrag inom samma bransch. 

Den 3 juni tillträdde Carlsson posten som ny försäljningschef på Hjältevadshus. 

"Fantastisk rekrytering"

"Han söker sig till Hjältevadshus framför allt eftersom han ser det som ett mycket intressant företag, men också för att få större utrymme till säljarbete och affärsmässiga kontakter som han har stor erfarenhet inom", skriver Hjältevadshus i ett pressmeddelande. 

– Hjältevadshus med sin historia, varumärke och produkt känns mycket spännande tycker jag. Marknaden har varit en utmaning under de senaste arton månaderna vilket självklart påverkat bolaget, men jag ser enorma möjligheter med Hjältevadshus och vill verkligen få vara med på resan framåt, säger Jens Carlsson. 

– Jens har lång erfarenhet av vår bransch och mycket stor kunskap inom både husbyggande och försäljning. Det här är en fantastiskt bra rekrytering och jag ser väldigt mycket fram emot att få börja arbeta tillsammans med Jens, säger Stefan Lind, VD på Hjältevadshus. 

Hjältevadshus har haft en tuff period på sistone och varslade 100 av sina 250 anställda i vintras. 

Annons:

Jakob Karlsson

jakob.karlsson@dagensvimmerby.se

073 501 41 26

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt