Annons:

Hon startar eget företag i Vimmerby i mars

Lill Terol är snart bosatt i Vimmerby och kommer starta verksamhet inom fotvård, friskvårdsmassage och ansiktsbehandlingar på Sevedegatan i mars. Foto: Örjan Karlsson/Pressbild

Hon startar eget företag i Vimmerby i mars

Lill Terol flyttar till Vimmerby för kärleken i månadsskiftet februari-mars och öppnar samtidigt verksamhet inom fotvård, friskvårdsmassage och ansiktsbehandlingar i en lokal på Sevedegatan. 

Annons:

I dag har Lill Terol skyltat färdigt sin nya salong i en lokal på Sevedegatan i Vimmerby där hon i huvudsak ska erbjuda fotvård, friskvårdsmassage och ansiktsbehandlingar från och med i mars. Salongen kommer gå under namnet ”Lills lugna”, vilket Vimmerby Tidning var först med att berätta. 

– Det ska bli spännande och roligt. Jag flyttar från Kinna till Vimmerby för kärlekens skull och kastar mig ut i något helt nytt. Allt blir nytt för mig i och med denna flytt. Sista helgen i februari ska allt vara klart med flytten. säger Lill Terol och fortsätter. 

– Jag har tidigare jobbat som pedagog och byter nu inriktning. Jag har länge haft en dröm om att kunna jobba med detta. Jag började gå utbildningar inom fotvård och har sedan fått in både massage och ansiktsbehandling. På det viset får jag bredare kundkrets och mer skiftande arbetsuppgifter. 

"Finns ett kundunderlag"

Hon startade sitt företag i liten skala i juni och kommit in i det under det senaste halvåret. 

– Det har varit skönt att tuffa igång lite lätt. Det har gett sig i och med pandemin. Mina arbetsuppgifter på mitt andra jobb har minskat och då har drömmen fått växa sig starkare under den här tiden. 

Vad tror du om att starta eget företag i Vimmerby?

– Det är svårt när man inte har så stor lokalkännedom och är ny på orten. Men vad jag hör folk säga så känns det som att det finns ett kundunderlag och behov när det gäller fotvård. 

Hon öppnar den 1 mars, kommer erbjuda tidsbokning under hela veckan och ha öppet som butik på lördagar. 

– Jag hoppas att det ska rulla på. Det ska bli kul och spännande då jag vänder mig till alla personer. 

Annons:

Ossian Mathiasson

ossian.mathiasson@dagensvimmerby.se

0703787116

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt