Annons:

Nyinflyttad Vimmerbybo har öppnat sin butik i centrum

Lill Terol har öppnat sin salong med fokus på fotvård och massage på Sevedegatan i Vimmerby. Foto: Ossian Mathiasson

Nyinflyttad Vimmerbybo har öppnat sin butik i centrum

Lill Terols senaste vecka har varit hektisk med att flytta till Vimmerby och inreda sin butik i centrum. Nu är verksamheten igång i en lokal på Sevedegatan i Vimmerby. 
– Jag fick hjälp av mina familjemedlemmar att göra iordning lokalen i helgen och allt var färdigt före måndagens öppning, säger hon. 

Annons:

Lill Terol har på kort tid genomfört sin flytt till Vimmerby för kärlekens skulle och samtidigt hunnit med att öppna sin verksamhet inom fotvård, friskvårdsmassage och ansiktsbehandlingar i en lokal på Sevedegatan. 

– Jag flyttade till Vimmerby under förra veckan och öppnade upp min verksamhet i måndags. Skönt att vara igång. Det är hur kul som helst, säger Lill Terol. 

Det låter ändå som att det har varit bråda dagar?

– Ja, det var en mycket intensiv helg. Jag fick hjälp av mina familjemedlemmar att göra iordning lokalen i helgen och allt var färdigt före måndagens öppning. Jag är en tidsoptimist men vi slet hårt och var färdiga i tid. Jag fick lov att skylta salongen i januari så folk vet att jag ska in i lokalen och öppna verksamhet, säger Lill Terol. 

"Bästa reklamen är de som är här"

Hon har flyttat från Kinna till Vimmerby och byter inriktning, från pedagog till att jobba med fotvård, friskvårdsmassage och ansiktsbehandlingar. Salongen heter ”Lills lugna”. 

Vad säger du om de tre första dagarna?

– Hemsidan har gått jättebra med mycket aktivitet sedan starten. Jag ser att folk är inne och tittar så det är ett gott tecken. Det är likadant med Facebooksidan som jag öppnade upp i går och har haft 3 000 besök. Det känns bra att det rör på sig. 

– Jag har haft bokningar så jag har haft att göra varje dag men jag behöver väl ha fem kunder per dag. Jag hinner samtidigt bli klar med resten som jag behöver få ordning på i lokalen. Den bästa reklamen är de som är här, är de nöjda så säger dem det till andra. 

Annons:

Ossian Mathiasson

ossian.mathiasson@dagensvimmerby.se

0703787116

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt