Annons:

Ny krogshow med välkända herrar – så ser oplanerade planen ut

Kenneth "Kenna" Rosén och Patric Engqvist bjuder på sig själva, musik och minnen i "Mellansnack. Bilden är från Hultsfredsrevyn. Foto: Privat

Ny krogshow med välkända herrar – så ser oplanerade planen ut

Två välkända herrar, två instrument och en himla massa anekdoter och minnen de själva varit med om. Där har ni basen till ett helt nytt showuppläg – ”Mellansnack”.

Annons:

Idén uppstod under ett gigg i Mässhallarna i december, med Patric Engqvist och Kenna Rosén på scen.

– Vi hade satt ihop en lång lista med låtar, men när kvällen var över märkte vi att vi bara spelat sex av dem. Det blev mycket mellansnack, högt och lågt. Jag sa till Kenna ”Varför gör vi inte mer sådant här?”, säger Patric Engqvist.

"Planen ha den oplanerad"

Det födde idén till ”Mellansnack”, ett nytt showupplägg som är tänkt att bli lite intimare, anpassad för en mindre publik.

– Vi tänker oss grunden att vi två sitter med gitarr och banjo, pratar om saker vi varit med om tillsammans med Wild Rover, Hultsfredsrevyn och Lifvens. Det blir gamla anekdoter, minnen och musik. Det får ge sig lite under kvällen, vi kommer interagera med publiken, säger Engqvist och fortsätter:

– Planen är att ha den oplanerad. Vi kan underhålla med minnen och oss själva som personer. Kanske hittar vi någon gammal karaktär från revyn något år.

Mycket fokus på er och saker ni gjort låter det som. Jag måste få fråga, har ni fått hybris?

– Ha, ha! Hultsfredshybris kan vi ha fått, lite lagom. Lite trevlig hybris. Ödmjuk hybris.

Mellansnack är en show i två akter på Hotell Hulingen den 12 februari.

– Visar det sig att vi kan ”lura” folk att komma kan det bli fler kvällar. Så mycket hybris har vi inte, att vi satsat på två direkt…

Annons:

Lotta Madestam

lotta.madestam@dagensvimmerby.se

073 848 65 05

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt