Annons:

Slopade restriktioner ändrade förutsättningarna för nytt showupplägg

Restriktionerna togs bort lagom till Kenneth Kenna Rosén och Patric Engqvists show "Mellansnack", så maxtalet kunde slopas. Foto: Privat

Slopade restriktioner ändrade förutsättningarna för nytt showupplägg

Från början var gränsen satt vid 70. Slopade restriktioner ändrade förutsättningarna för Patric Engqvist och Kenneth Kenna Roséns nya showupplägg ”Mellansnack”.

Annons:

– Ja, när restriktionerna släpptes i onsdags bestämde sig Hotell Hulingen för att släppa på lite mer, så nu är strax under hundra biljetter bokade.

– Det är vi nöjda med, vi har ju varit tydliga med att det här är det mest oplanerade vi gjort. Så de köper liksom grisen i säcken.

Tolkar du intresset som att folk längtar efter att få bli underhållna ute på lokal igen?

– Ja, men jag tror att det fortfarande råder en försiktighet till publika evenemang. Men jag är glad att folk vågar sig ut och börjar leva lite mer normalt igen. Sedan har jag jättestor respekt för att verksamheter kan få problem med bemanningen, när folk insjuknar i så stor utsträckning som man fortfarande gör.

Kan du kittla med något som kan komma att dyka upp på programmet ikväll lördag?

– Vi har ett och annat toalettbesök som varit konstiga. Framför allt Kenneth har varit inblandad i en del dråpliga händelser, vid besök på toaletter längs vägarna. Det kommer vi nog prata om. Efter folk ätit färdigt.

Annons:

Lotta Madestam

lotta.madestam@dagensvimmerby.se

073 848 65 05

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt