Annons:

Dragshowstjärna ska ut på turné – kommer till Vimmerby

Dragshowartisten Miss Inga kommer till Vimmerby i oktober. Foto: Pressbild

Dragshowstjärna ska ut på turné – kommer till Vimmerby

Den hyllade dragshowartisten Miss Inga ska ut på en stor Sverigeturné. Hennes succéshow "It´s MF Teatime" var utståld i hela fem säsonger och nu kommer den till Prime i Vimmerby. 14 oktober är det dags.

Annons:

Dragshowstjärnan Miss Inga har blivit kallad "Sveriges svar på Ricky Gervais" och möter sin publik med hämningslösa skämt, nervpirrande bingo och en manlig strippa i bagaget.

Showen är kritikerrosad och med helt nyskrivet material ska Miss Inga ut på Sverigeturné. Premiären sker på Debaser Strand i Stockholm den 30 september och sedan kommer Miss Inga till Sundsvall, Göteborg och Vimmerby under oktober månad. 

– Jag är så otroligt jäkla taggad på att komma ut och möta min publik. Lämna svärmor och puritaner hemma, säger Miss Inga i ett pressmeddelande. 

"Vågat och kul"

Det hela blir en "sjuhelsikes dagsfest" står det om showen.

"Man ska förvänta sig fest, hämningslös snabb standup, döbra musik, congatåg samt givetvis flera omgångar av nervkittlande bingospel. Om man vågar skrika "Bingo" får du hela rampljuset med Miss Inga en stund, kanske blir du roastad, men det kan det vara värt. Episka bingopriser tävlas ut och som grädde på moset kan en hunk med gudabenådad kropp bjuda en lycklig vinnare på ett lättklätt inslag av manlig fägring", skriver man i pressmeddelandet.

– Jag kom i kontakt med Miss Inga första gången påsken 2015 när hen och Mange Schmidt hade en spelning på Prime. Därefter följde en rad besök på hens "It´s MF Teatime" i Stockholm, som är den sjukaste av dagsfester och bingospel på en helt ny nivå. Vi har i många år pratat om att hen borde komma till Vimmerby och nu har vi äntligen gjort slag i saken. Det här är vågat, kul och något man bara vill ha mer av, säger Linda Carlsson.

Annons:

Simon Henriksson

simon.henriksson@dagensvimmerby.se

076 815 45 71

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt