Annons:

Padelsatsningen går vidare – bygger en tredje bana

Det blir en tredje bana i Storebro. Foto: Arkivbild

Padelsatsningen går vidare – bygger en tredje bana

I april öppnade Jonas Hämäläinen och Mats Mårtensson en ny padelanläggning i Storebro. Redan nu står det klart att duon satsar på en tredje bana. 

Annons:

Att satsningen skulle blev officiellt redan förra hösten, men den första matchen i den nya padelhallen spelades först i april i år. Redan då öppnade Mats Mårtensson, en av ägarna, för att det eventuellt kunde bli en tredje bana. 

Nu har padelduon bestämt sig för att satsa vidare och bygga en tredje bana på anläggningen. 

– Det handlar mest om att tre banor ger en annan möjlighet för oss när det gäller tävlingar och annat när vi får en ljusare framtid. Tre banor gör förhoppningsvis att det alltid finns tider för den som vill spela, säger Mats Mårtensson.

Tanken är att banan ska stå klar i höst om inget oförutsett händer. 

– Det är tanken om allt går som vi vill. 

Varför väljer ni att satsa vidare?

– En tredje bana har funnits med i bakhuvudet hela tiden och då tänkte vi att vi provar nu och ser om det bär. Ibland måste man våga och tänka med hjärtat, men vi inser också att det kan vara en stor risk med att göra det.

Hur ser du på den hårda konkurrens som nu råder i trakten?

– Det har vi full respekt för och det finns ju i både Hultsfred och Vimmerby. Men vi gör vår grej och försöker göra det så bra vi kan.

Hur har det samlade intrycket varit den här tiden ni haft öppet?

– Överlag har det varit positivt. Vi är nya på det här och utmaningar dyker upp hela tiden. Sedan märker man av restriktionerna såklart. Folk spelar inte lika mycket just nu, men vi hoppas att det släpper när läget blir bättre. 

Annons:

Simon Henriksson

simon.henriksson@dagensvimmerby.se

076 815 45 71

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt