Annons:

Målvakten stannar kvar i Gullringen: ”Finns en bra och skön stomme kvar”

Gullringens GoIF får behålla målvakten Petter Gustafsson i minst en säsong till. Foto: Ossian Mathiasson

Målvakten stannar kvar i Gullringen: ”Finns en bra och skön stomme kvar”

Gullringens GoIF har spikat målvaktsuppsättningen för kommande säsong. Petter Gustafsson förlänger sitt kontrakt och får tampas med nyförvärvet Billy Inkoom från IFK Tuna. 

Annons:

Petter Gustafsson, med Gullringens GoIF som moderklubb, har skrivit på ett kontrakt som sträcker sig över ett år med option på ytterligare ett år. Han blir därmed division 4-klubben trogen och spikat lagets målvaktsuppsättning. 

”Nu är det dags för Petter att få sitt "riktiga" genombrott och visa vilken duktig målvakt han är. Trots att det känns som han har varit med i evigheter så är han endast 20 år”, skriver Gullringens GoIF i ett inlägg på sin hemsida. 

Petter Gustafsson får spela med brorsan och DSK-värvningen Ricky Gustafsson i Gullringen och motiverar sitt fortsättningsbesked på följande sätt: 

”Jag stannar i Gullringen för att det är min moderklubb som jag trivs fantastiskt bra i. En annan anledning till att jag stannar är att det finns en bra och skön stomme kvar och jag tror att det kan bli en rolig säsong. Karlo (Goranci) verkar också väldigt intressant som tränare och jag tror det blir riktigt bra med honom”, säger Gustafsson i en kommentar till hemsidan. 

Annons:

Ossian Mathiasson

ossian.mathiasson@dagensvimmerby.se

0703787116

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt