Annons:

DSK stod upp bra – skadelistan växer:

Albin Isaksson gjorde en bra insats i Djursdals mittförsvar. Foto: Ossian Mathiasson

DSK stod upp bra – skadelistan växer: "Extremt jobbigt"

Ett skadeskjutet Djursdala SK stretade emot bra mot Gullringens GoIF. Till slut föll man med 0–4. 
– Vi blir trötta och har inte så mycket att säga till om i andra halvlek, säger Albin Isaksson, DSK:s klart bästa spelare i derbyt. 

Annons:

Djursdala SK saknade ett gäng tongivande spelare i derbyt mot Gullringen och åkte flera skadeavbräck under matchens gång. Daniel ”Bränna” Gustafsson och Christian Simonsson utgick skadade i slutet av första och Martin Larsson i andra. 

DSK stretade ändå emot bra och gjorde en på det stora hela gedigen insats. Det rann iväg till 4–0 då Gullringen gjorde tre mål sista kvarten. Albin Isaksson hade fullt upp i defensiven. 

– Gullringen är bra och tunga. Det blir extremt jobbigt för oss när vi blir av med både ”Crille” och ”Bränna” i första halvlek. Vi är inne i en jobbig fas med mycket skador och det är tidigt på säsongen för att det ska vara så mycket skador, säger Albin Isaksson. 

Nära kvittering

Vid ställningen 1–0 till Gullringen var Albin Isaksson nära att utjämna till 1–1. Petter Gustafsson svarade för en fin reflexräddning på Isakssons nick från nära håll. 

– Jag tycker att jag ska sätta den och borde få bollen åt ena hörnet. Jag blev renare än vad jag trodde.  

Gullringens seger var helt i sin ordning och Djursdala hade inte så mycket att sätta emot.

– Det är bara att ge en eloge till Gullringen. De är bra, så enkelt är det. Det är också en stor plan och det är inte till vår fördel. Vi blir trötta och har inte så mycket att säga till om i andra. 

Hur ser du på er insats?

– Det är skitjobbigt när man känner att man springer och kämpar och får ingen utdelning. Vi får aldrig riktigt tag i matchen utan får hela tiden jobba, jobba, jobba. Det blir sjukt jobbigt när vi bara slår upp bollen på chans, tappar den och blir tillbakatryckta igen. Jag hade väl önskat att vi kanske kunde dra ner på tempot och spela lite mer. Vi hade vissa kombinationer i första och då var vi bra. 

Annons:

Ossian Mathiasson

ossian.mathiasson@dagensvimmerby.se

0703787116

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt