Annons:

UPPGIFTER: Har bestämt sig för att lämna VIF - för division fem

Uppgifter till Dagens Vimmerby gör gällande att Marcus Oskarsson Johansson har bestämt sig för att lämna Vimmerby IF. Foto: Linus Johansson

UPPGIFTER: Har bestämt sig för att lämna VIF - för division fem

Förra säsongen var han hyllad skyttekung i division fem. I Vimmerby IF har det däremot blivit mest bänknötande för Marcus Oskarsson Johansson. Enligt uppgifter till Dagens Vimmerby har han nu tröttnat på det och bestämt sig för att lämna VIF för Horn/Hycklinge.

Annons:

Förra säsongen blev Marcus Oskarsson Johansson hela division fem nordöstras skyttekung med sina 31 fullträffar för Horn/Hycklinge. Han gjorde det så bra att division två-klubben Vimmerby IF fick upp ögonen för honom.

”MOJ” bestämde sig för att byta till VIF i höstas, men tiden där verkar alltså inte bli särskilt långvarig. Han har haft svårt att ta plats i VIF:s startelva och det har mest blivit korta inhopp. Uppgifter till Dagens Vimmerby gör nu gällande att Marcus Oskarsson Johansson har bestämt sig för att lämna Vimmerby och istället slutföra säsongen i Horn/Hycklinge, topplag i division fem.

”Får lämna i dag om han vill”

Sent i kväll fick vi tag i Bertil Karlsson i Vimmerby IF:s herrkommitté. Han säger så här när det gäller Marcus Oskarsson Johansson:

– Vi pratades vid i dag och då sa vi att han ska köra klart våren hos oss och sedan får vi ta det därifrån.

Och om han vill lämna?

– Då är det inga problem. Han får lämna i dag om han vill, säger Bertil Karlsson.

Letar anfallare

Allt talar nu för att han har gjort sitt i Vimmerby IF och det skulle göra VIF ännu svagare på anfallssidan sett till antal spelare.

Behöver ni ha in en ny anfallare i det här läget?

– Det behöver vi ha oavsett.

Letar ni efter det?

– Ja, vi tittar på forwards, helt klart. Men det finns inget som vi kan säga något konkret om ännu, säger Bertil Karlsson.

Fotnot: Vi har sent i kväll sökt Marcus Oskarsson Johansson för en kommentar.

Annons:

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt