Annons:

Storebro avslutade vårsäsongen på ett exemplariskt sätt - vann med 4-0

Storebro avslutade vårsäsongen med en stabil seger mot Målilla. Foto: Linus Johansson

Storebro avslutade vårsäsongen på ett exemplariskt sätt - vann med 4-0

Bottenlaget Målilla hade inte mycket att säga till om i dagens match mot Storebro IF. Bortalaget avslutade vårsäsongen med en stabil 4-0-seger, och tar därmed sommaruppehåll med en fjärdeplacering i Division 5.
- Vår målsättning inför säsongen var att komma topp 4, så jag är riktigt nöjd med grabbarnas vår, säger Storebro-tränaren Johan Aronsson efter matchen.

Annons:

Topplaget Storebro mot bottenlaget Målilla. I vårens sista match visade sig klasskillnaderna mellan lagen. Trots att Målilla hade en del mindre chanser i början av matchen blev det en stabil Storebro-seger med siffrorna 4-0. 

- De har lite ströchanser här och där men överlag är vi helt klart värda segern, säger en belåten Johan Aronsson (tränare i Storebro) efter matchen.

"Alla förtjänar beröm"

Det var Simon Larsson som öppnade målskyttet för Storebro i början av den första halvleken denna lördagseftermiddag. Efter det kom ytterligare två Storebro-mål innan paus, båda målen signerade den eminente målskytten Jimmi Wickström.

Ledningen skulle späs på ytterligare under matchens slutfas. Med mindre än tio minuter kvar att spela kom 4-0 för Storebro, den här gången genom mittfältaren Filip Karlsson.

Såhär valde Storebros tränare Johan Aronsson att kommentera sitt lags insats:

-  Alla förtjänar beröm, det är en gedigen laginsats rakt igenom. Men om jag ska framhålla några lite extra får det bli våra mittbackar Joakim Ivarsson och Jocke Söderholm, samt Fredrik Ströberg i mål och våra anfallare för dagen Simon (Larsson) och Jimmi (Wickström). 

Nöjd med vårsäsongen

I och med denna triumf befäste Storebro sin fjärdeplacering i Division 5, och ligger nu endast en poäng bakom tredjeplacerade Horn/Hycklinge inför sommaruppehållet. 

Hur tänker du kring ditt lags vårsäsong?

- Vår målsättning inför säsongen var att komma topp 4, så jag är riktigt nöjd med grabbarnas vår. Jag tycker att det är med en skön känsla i kroppen vi går in i sommaruppehållet nu, avslutar Johan Aronsson. 


Annons:

Jens Lidesjö

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt