Annons:

Toppmöte på Gullemon i afton: ”Svårt att ta ut en elva”

Albin Gustafsson och hans Gullringens GoIF har inlett seriespelet med tre raka segrar. I kväll kommer toppkonkurrenten Tranås FF på besök. Foto: Ossian Mathiasson

Toppmöte på Gullemon i afton: ”Svårt att ta ut en elva”

Topplag i fjol. Tilltänkta topplag i år. I kväll drabbar Gullringens GoIF och Tranås samman på Gullemon. 
– Det ska bli en rolig match att spela, säger Gullringens spelande tränare Ola Lindblom. 

Annons:

Tranås FF och Gullringens GoIF var topplag och tampades om kvalplatsen till division 3 i höstas, en kamp som Tranås gick segrande ur tack vare bättre målskillnad. 

I år tippas de två lagen tillhöra toppen igen. 

Efter en knackig start med en poäng på två matcher har Tranås radat upp tre raka segrar, totalt tio poäng efter fem matcher. Gullringen har två matcher mindre spelade och står på maximala nio poäng efter tre raka vinster.

En högintressant match står för dörren på Gullemon i kväll. 

– Vi har fått en jättetrevlig start, den bästa starten sedan 2006. Även om vi ligger under mot Malmbäck, släpper in ett skitmål mot Hultsfred och har en tung match mot Tenhult känns det hur lugnt som helst. Det spelar ingen roll vad som händer och vilka spelare vi väljer att ge chansen, vi har hittat något som funkar väldigt bra och det är riktigt kul. Som jag har sagt tidigare får vi den riktiga värdemätaren mot Tranås i kväll. Jag lägger samtidigt inget fokus på motståndet utan jag kör på oavsett motstånd, säger Ola Lindblom. 

Duo tillbaka i truppen

Gullringen får klara sig utan Martin Höglind Stridell (avstängd) och skadade duon Olle Eriksson och Anton Palmér. Melker Johansson och Axel Hoppe Adolfsén är tillbaka efter att ha missat matchen mot Tenhult på grund av studentbalen. 

Gullringens tränare Patrik Wärnehall och Ola Lindblom har huvudbry och medger att det inte är lätt att välja en startelva. 

– Vi har svårt att ta ut en elva då många visar sig från sin bästa sida just nu. Det är bra när det är så. Vi funderar fortfarande och har inte tagit ut startelvan till kvällens match, säger Ola Lindblom. 

Fakta

Följande spelare är uttagna till toppmötet: Petter Gustafsson, Tom Polder, Alexander Svartz, Ola Lindblom, Victor Okeji, Felix Johansson, Axel Hoppe Adolfsén, Hugo Johansson, Melker Johansson, Jesper Wärnehall, Sebastian Svartz, Arbnor Mataj, Albin Gustafsson, Herman Lynbech, Rasmus Bexell och Marcus Oskarsson Johansson.

Annons:

Ossian Mathiasson

ossian.mathiasson@dagensvimmerby.se

0703787116

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt