Annons:

Nyckelspelaren fortsätter som spelande tränare i Gullringen

Ola Lindblom (mitten) fortsätter i rollen som spelande tränare i Gullringens GoIF. Foto: Ossian Mathiasson

Nyckelspelaren fortsätter som spelande tränare i Gullringen

En viktig pusselbit har fallit på plats för Gullringens GoIF. Ola Lindblom är klar för en fortsättning som spelande tränare i gulsvart till nästa säsong. 

Annons:

Gullringens rutinerade mittback Ola Lindblom gjorde debut som tränare detta år. Nu meddelar Gullringen att parterna har kommit överens om en förlängning av avtalet.

”Han har gjort det bra och killarna vill behålla honom. Då blev det ganska enkla beslut både från föreningen och Olas sida till att fortsätta när familjen ger tummen upp. Ola får bygga vidare med bolltryggheten samt alla unga killar som tog flera steg i sin utveckling denna säsong då de fått känna på division 4-fotboll och varit goda lyssnare. Han fortsätter även i rollen som spelare och där vet de flesta av vad han kan med sin rutin, bolltrygghet, smartness och sitt lugn vilket också är viktigt”, säger herransvarige Patrik Wärnehall i en kommentar till klubbens hemsida. 

Ola Lindblom tycker att första året som tränare har varit lärorikt och roligt. 

”Jag tycker att Gullringen är en fantastiskt bra förening med allt från spelare till alla som jobbar runtomkring föreningen. Framtiden ser jag väldigt ljust på och får vi bara behålla så många som möjligt från denna trupp och köra på som vi har gjort så kommer vi vara ett topplag även nästa år”, säger Ola Lindblom.

Annons:

Ossian Mathiasson

ossian.mathiasson@dagensvimmerby.se

0703787116

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt