Annons:

HAN ÅTERVÄNDER TILL GULSVART –

Gullringen har lyckats locka tillbaka Karlo Goranci till laget inför nästa säsong. Foto: Arkivbild

HAN ÅTERVÄNDER TILL GULSVART – "KÄNNS KLOCKRENT"

Karlo Goranci gjorde succé som spelande tränare i Gullringen 2022. Efter en säsong i Vimmerby kan vi nu avslöja att han återvänder till Gullemon.
– Det känns bra, det ska man inte ljuga om, säger han.

Annons:

Goranci fungerade som spelande assisterande tränare i Vimmerby under den gångna säsongen, men parterna valde att gå skilda vägar. Nu är den mångsidige spelaren klar för en återkomst i Gullringen – denna gång enbart som spelare.

– Jag hade en klubb som jag tänkte gå all in på, men nu blev det inte den lösning jag ville se där. Efter en tids funderande så blev det ett enkelt val. Jag trivdes oerhört bra i Gullringen och ska jag bara vara spelare kändes det klockrent. Jag har två småbarn hemma och min sambo har dragit ett stort lass de senaste åren. Därför kunde vi hitta en bra lösning, det känns enkelt och bra. Tillvaron hemma spelar stor roll för mitt val.

Vad tror du om säsongen?

– Förhoppningsvis kommer vi vara ett topplag. Division fyra-serien nästa år kommer nog bli tuffare med tanke på Hvetlanda GIF, Egnahem och Västerviks FF. Jag hoppas att kvalitén ökar i fyran med tanke på de lagen. Vi siktar på att gå upp, sedan får vi se om vi lyckas.

Goranci är relativt nöjd med året i Vimmerby IF. 

– Vi klarade vårt mål med nytt kontrakt, men jag tycker att vi kunde ha åstadkommit mer med tanke på hur serien var. Det känns lite som en missad chans, men överlag var det en bra säsong.

Annons:

Jakob Karlsson

jakob.karlsson@dagensvimmerby.se

073 501 41 26

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt