Annons:

Palmér så gott som klar för ny klubb i lokalfotbollen

Anton Palmér ser ut att återvända till Storebro IF efter en säsong i Gullringens GoIF. Foto: Ossian Mathiasson

Palmér så gott som klar för ny klubb i lokalfotbollen

Anton Palmér fick stora delar av årets säsong spolierad av skada. Nu talar mycket för att han går till Storebro IF – trots att han har dykt upp på flera provträningar med Djursdala SK. 

Annons:

Anton Palmér spelade i Storebro IF i flera säsonger innan han valde att gå till Gullringens GoIF inför den gångna säsongen. Det blev inte ett enda framträdande i gulsvart på grund av en fotskada. 

Han har efter säsongens slut varit engagerad i sin tidigare klubb, Storebro IF, hjälpt till med att hålla i några träningar och få in nya spelare i laget. 

– Storebro IF skulle passa mig bra med tanke på min familjära situation. Jag har ett starkt hjärta för föreningen och har i samråd med styrelsen valt att hjälpa till och engagera mig i årets trupp. Jag har efter säsongens slut varit med och hållit i träningar och bidragit med det jag har kunnat med tanke på att jag har varit skadad ganska länge. Det finns mycket som talar för att jag spelar i Storebro nästa säsong. 

Tränat med DSK flera gånger

Anton Palmér har på sistone synts till på division 5-laget Djursdala SK:s inomhusträningar. 

– Jag har en del kompisar i Djursdala så det är klart att det är ett alternativ. Jag gillar att träna med mina kompisar och de jag umgås med på fritiden. 

Är du intresserad av en övergång till DSK?

– Min grundtanke är att jag ska spela i Storebro, men jag har inte lovat någonting. 

Är det uteslutet med en fortsättning i Gullringens GoIF?

– Det är mindre sannolikt att jag spelar i Gullringen, men det är samtidigt en förening som jag brinner väldigt mycket för. 

Hur tänker du att du ska ha ett slutgiltigt besked kring framtiden?

– Jag vet inte alls, men det kommer framöver. 

Hur känns foten nu när det har gått några månader efter operationen?

– Jag har dålig balans eftersom jag stundtals har ont i foten. Det är helt okej för mig att träna med den och röra på den, vilket bidrar till läkningsprocessen. Säg att jag kan gå på 70–80 procent och det får duga bara för att det är så himla roligt att träna. 

Annons:

Ossian Mathiasson

ossian.mathiasson@dagensvimmerby.se

0703787116

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt