Annons:

Överraskande flytten – han går från Gullringen till DSK

Anton Palmér är klar för DSK 2024. Foto: Pressbild

Överraskande flytten – han går från Gullringen till DSK

Allt talade för en övergång tillbaka till Storebro IF. Så blir det inte. Nu är Anton Palmér presenterad av Djursdala SK på klubbens sociala medier. 

Annons:

Anton Palmér spelade i Storebro IF i flera säsonger innan han valde att gå till Gullringens GoIF inför den gångna säsongen. Det blev inte ett enda framträdande i gulsvart på grund av en fotskada. 

Han har efter säsongens slut varit engagerad i sin tidigare klubb, Storebro IF, hjälpt till med att hålla i några träningar och få in nya spelare i laget. 

Men trots att mycket talade för en övergång tillbaka till division 6-klubben blir det inte så. Nu har han blivit presenterad av Djursdala SK. 

– Varför jag väljer DSK är mycket för det personliga. Jag har många kompisar i laget och känner många av spelarna där, vilket jag sätter ett högt värde på. Det har varit väldigt roliga träningar nu under hösten och ju längre hösten har lidit desto mer har detta vuxit fram. Det passar bra för min familj också och mina barn har kompisar som också ”tittar” på matcherna, säger Anton Palmér till DSK:s sociala medier.

Tredje värvningen

Palmér säger att han har ett extra sug för fotboll just nu. 

– Jag rehabar fortfarande och har en bit kvar innan jag förväntas vara återställd men jag är väldigt taggad och har högt ställda förväntningar både på mig själv och laget denna säsong. Det kommer bli en riktigt rolig serie. 

Mittfältaren/anfallaren är DSK:s tredje nyförvärv efter Erik Jigsved (Storebro IF) och Linus Palmér Hård (Vimmerby IF). 

– Anton är en spelare som bär hjärtat utanpå oavsett i vilket lag han spelar. En mycket nyttig och användbar spelare som stämplar in från minut ett till 90. Han kommer bli mycket viktig för oss nästa säsong och vi hoppas verkligen att han får vara skadefri, säger DSK:s Simon Henriksson.

DSK utlovar också fler nyheter i närtid.

Annons:

Jakob Karlsson

jakob.karlsson@dagensvimmerby.se

073 501 41 26

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt