Djursdala tog övertygande seger mot Gunnebo

Jihad Assaf gjorde tre mål när Djursdala SK slog Gunnebo IF med 5–1. Foto: Ossian Mathiasson

Toyota Cup-matcherna fortsatte under söndagen. På Bökensved i Västervik tog Gunnebo IF emot Djursdala SK och efter en trög start i första halvlek kom gästerna igång och vann med 1–5.

Djursdalas tränare David Henriksson kunde nöjt konstatera att de fick fin utdelning på målchanserna.

– Vi gör allt bättre i andra med rätt press och fint spel. Vi fick fin utdelning på våra målchanser och det är vi inte vana vid, säger David Henriksson.

Matchens guldgosse var Djursdalas Jihad Assaf som gjorde tre av målen. Efter sex minuter i första halvlek kom det första men i minut 30 kvitterade Gunnebos Christoffer Björk. Som sagt kom Djursdala ut med ny energi efter halvtidsvilan och då fortsatte Assaf att göra mål på två hörnsparkar. Efter det fortsatte målfesten för Djursdala. Max Karlsson och Simon Henriksson fick även de göra varsitt mål mot slutet av matchen.