Annons:

VIF:s tränarjakt går vidare: ”I kontakt med fem-sex stycken”

Vimmerby IF och Håkan Ericsson fortsätter att leta efter en ny huvudtränare. Foto: Linus Johansson

VIF:s tränarjakt går vidare: ”I kontakt med fem-sex stycken”

Vimmerby IF har fortfarande inte någon ny tränare klar efter att Daniel Ohlsson lämnat.
– Vi letar på bredare front än för några veckor sedan, säger Håkan Ericsson i VIF:s damutskott.

Annons:

I och med att Daniel Ohlsson lämnade för Gullringens GoIF uppstod en lucka på tränarsidan i Vimmerby IF:s damlag. Någon ny huvudtränare är ännu inte på plats.

–  Det är svårt att hitta någon som säger ”inga problem, jag tar alltihop”. Just nu letar vi på bredare front än för några veckor sedan. Vi har ganska bra namn på listan och är i kontakt med fem-sex stycken.

Milton med på listan

Vi har tidigare berättat att Michael Milton är en av tränarna som VIF pratar med, men att han inte har tiden som krävs för en roll som huvudtränare.

– Han är fortfarande med på listan. Vi för en diskussion och hoppas hitta en roll som passar honom, säger Håkan Ericsson.

En annan tränare som har varit på tapeten är Lars Gustavsson, som tidigare har tränat Vimmerby IF:s herrlag i division två.

– Det är väl egentligen klart att han kommer vara med i ledarstaben. Men han är inte beredd att lägga den tid som krävs för att ha ett större uppdrag runt ett A-lag. Han kommer vara med bland våra lag och hjälpa våra målvakter, säger Håkan Ericsson.

Annons:

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt