Annons:

VIF i sjukt målkalas – Kägo Bragsjö satte fyra

Stina Kägo Bragsjö blev fyramålsskytt. Foto: Ossian Mathiasson

VIF i sjukt målkalas – Kägo Bragsjö satte fyra

Vimmerby IF B var inblandat i en minst sagt märklig match i damernas division tre i kväll. VIF ledde bortamatchen mot Forserum med 5-2, men fick till slut nöja sig med en poäng efter att hemmalaget kvitterat till 5-5 i slutminuterna.

Annons:

Vimmerby ledde med 4-2 i paus och gjorde också 5-2 i den andra halvleken. Forserum kom dock tillbaka och lyckades till slut kvittera till 5-5 i den 88:e minuten.

– Det var en annorlunda match och den kunde väl ha slutat 8-8 också. Det var ändå en svårspelad plan vilket gjorde att det inte blev något skönspel. Man klarade av att hålla bollen inom laget tre, fyra passningar innan det blev problem med studsen, säger VIF-tränaren Håkan Ericsson.

I det stora hela var han nöjd med sitt lag.

– Vi vek inte ned oss utan kämpade hela vägen. Ju längre matchen gick desto mer fick vi försvara oss och en kvittering låg i luften. Sen är det klart att det var tungt att släppa in 5-5-målet så sent, säger Ericsson.

Stina Kägo Bragsjö gjorde comeback efter några veckors skadefrånvaro och satte fyra av VIF-målen. Även Alice Fröjd gjorde mål.

Beröm i Vimmerby delades ut till Molly Levin, Svea Backstad och Stina Kägo Bragsjö.

Annons:

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt