Annons:

Fyra nya spelare till FBSK: ”Hon har ett brett register”

Frödinge/Brantestad har gjort klart med ytterligare fyra nyförvärv. Foto: Jula Fridell

Fyra nya spelare till FBSK: ”Hon har ett brett register”

På frimånadens näst sista dag presenterar Frödinge/Brantestad SK fyra nya spelare. Den som sticker ut mest är Emma Wessman.
– Det känns som att hon kommer lyfta oss lite, säger FBSK-tränaren Robin Blomberg.

Annons:

 Förra veckan presenterade Frödinge/Brantestad sitt första nyförvärv i form av Felicia Arvidsson från Ankarsrums IS. Nu är ytterligare fyra nya spelare klara för division tre-klubben.

Det handlar bland annat om ytterligare tre spelare från Ankarsrum; Emma Wessman, Louise Westman och Caroline Andersson. Dessutom gör Sandra Edlund comeback efter att inte ha spelat fotboll sedan 2009.

Bra blick

Emma Wessman är den spelare bland nyförvärven som lär tillföra mest i FBSK.

– Emma är väldigt duktig. Hon har ett brett register och det känns som att hon kommer lyfta oss lite, säger Robin Blomberg.

– Louise vet jag inte så mycket om. Hon har inte spelat så mycket i Ankarsrum, men när de andra lämnade följde hon med också. Caroline har jag mest sett inomhus. Hon är målvakt i första hand, men kan också spela ute. En bollsäker spelare med bra blick för spelet, fortsätter FBSK-tränaren.

Och comebackande Sandra Edlund?

– Det syns att hon har spelat fotboll tidigare och det känns som en bra karaktär att få in i laget.

Hoppas på ett B-lag

Fler nyförvärv kan vara att vänta.

– Det är tveksamt om det blir något mer innan frimånaden är över. Men det är flera spelare som ska komma och träna med oss framöver.

Vi har tidigare berättat att FBSK siktar på att ha två damlag i seriespel nästa säsong.

– Vi är inte där än, men har tagit ett kliv i och med att vi har fått in fem nya spelare. Möjligheten finns fortfarande för att B-lag och vi fortsätter jobba för det, säger Robin Blomberg.

Annons:

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt