Annons:

DSK-spelaren: ”Jag tror att vi går vidare från gruppen”

Albin Isaksson tror att Djursdala kommer att överraska i KM.

DSK-spelaren: ”Jag tror att vi går vidare från gruppen”

På lördag avgörs den 35:e upplagan av kommunmästerskapet i futsal i Vimmerby idrottshall. Dagens Vimmerby kommer att presentera samtliga lag fram till dess. Först ut är Djursdala SK, där vi har pratat med den erkänt duktige futsal-liraren Albin Isaksson.

Annons:

Vad betyder KM för dig?
– KM är fantastiskt roligt. Det är något av det roligaste under hela fotbollsåret. Mycket folk, mycket fotboll och mycket känslor.

Vad förväntar du dig av turneringen?
– Jag förväntar mig väl att det blir ungefär som vanligt. Jävligt roligt helt enkelt.

Djursdala har aldrig vunnit ett KM, inte ens varit i final. Är det dags i år?
– Jag har ju en förmåga att vara aningen för optimistisk när det gäller sådana här saker, men jag tror att vi går vidare från gruppen.

Vad talar för er?
– Det som talar för oss är väl att inget talar för oss. Vi har tappat en del viktiga spelare och många lag tror nog att vi kommer vara ganska dåliga. Men på pappret har vi faktiskt ett väldigt bra lag.

Du har två KM-guld med Rumskulla på meritlistan. Vad minns du från de segrarna?
– Det var ganska länge sen nu, men jag minns att vi var väldigt seriösa inför båda turneringarna. Vi hade ett riktigt bra lag och två riktigt kunniga tränare.

Hur är formen i laget?
– Det känns bra. För egen del är väl inte formen kanonbra kanske. Jag har ju flyttat till Malmö och gjort typ tre fotbollsträningar sen dess. Men jag hoppas att lite känsla finns kvar i alla fall.

Vilket lag vinner KM?
– Jag tror att Vimmerby vinner.

Annons:

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt