Annons:

Han är SVIF:s andra nyförvärv – och talangen har bestämt sig

Elias Hallingfors fortsätter i Södra Vi IF och David Nilsson ansluter från seriekonkurrenten Storebro IF. Foto: Södra Vi IF

Han är SVIF:s andra nyförvärv – och talangen har bestämt sig

Efter att ha tappat tre spelare till BK Boston kom Södra Vi IF i kväll med två positiva nyheter. Dels har klubben gjort klart med sitt andra nyförvärv i form av David Nilsson från Storebro IF. Dessutom har talangen Elias Hallingfors lämnat klartecken till fortsatt spel i SVIF.

Annons:

Sedan tidigare har Södra Vi IF värvat Filip Karlsson från Storebro IF. Nu hämtas 20-årige David Nilsson in från samma klubb. Nilsson beskrivs som en hårt arbetande innermittfältare och han har tidigare också tillhört Hultsfreds FK, Frödinge/Brantestad SK och som ungdomsspelare också Vimmerby IF.

– Det är ett gött gäng i Södra Vi och jag umgås med många av spelarna privat. Södra Vi har höga ambitioner och visar en stark framåtanda och jag ser fram emot den här säsongen. Alla spelare i laget är i samma ålder som mig och träningsnärvaron är hög, säger David Nilsson till SVIF:s Facebooksida.

Belåten tränare

Peter Magnusson går in på sin tredje säsong som tränare för Södra Vi IF och är glad över förstärkningen.

– David är en spelare som vi hade på vår radar redan inför årets säsong. Nu har vi lyckats knyta till oss en ung, men redan relativt rutinerad spelare från spel i division 4 och 5. David är energispelare och spelar med ett stort hjärta och trivs bäst på mittfältet. Med detta nyförvärv spetsas truppen ytterligare i rätt riktning, säger Peter Magnusson.

Södra Vi har också gjort klart med en fortsättning för talangfulle ytterbacken Elias Hallingfors, som har haft ögonen på sig från Vimmerby IF.

– Vi har ett härligt gäng och det är roligt att vi gick upp i femman. Jag känner att det är en resa som jag fortsätta att vara med på, säger Elias Hallingfors.

Annons:

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt