Annons:

Storförlust för Storebro i premiären: ”Vi får lära oss”

Joakim Söderholms Storebro föll stort i premiären.

Storförlust för Storebro i premiären: ”Vi får lära oss”

Det blev storförlust för Storebro IF i dagens seriepremiär i division 5. Laget förlorade med hela 1-5 hemma mot IF Stjärnan.

Annons:

I dag var det äntligen dags för premiär i division 5 och för Storebro IF. Festen skulle dock förstöras och det blev värsta tänkbara start på säsongen när man krossades med 1–5 av IF Stjärnan.

– Det var inte så mycket att säga om, dom var bättre, vi har inte spelat ihop oss riktigt än. Vi får lära oss och gå vidare, säger Storebros assisterande tränare Joakim Söderholm.

Han hyllade samtidigt motståndaren IF Stjärnan som är ett förväntat topplag, och sista kvarten av matchen var han riktigt nöjd med.

– Vi började spela bra sista kvarten, då började vi gå in i närkamper som vi var dåliga på resterande delen av matchen. Det ska vi ta med oss till nästa match och Stjärnan är ett förväntat topplag som var mycket bättre än oss och det var välförjänt, säger Söderholm.

Enda målskytt för hemmalaget blev Carl Andersson och bästa spelaren, enligt tränaren, var målvakten Fredrik Ströberg, som han menar räddade laget från att förlora med större siffror

Samuel Josefsson

Annons:

Gästskribent

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt