Annons:

Delad pott i jämnt och svängigt derby på Gullemon

Michael Eklunds Gullringen spelade oavgjort mot Frödinge/Brantestad B. Foto: Ossian Mathiasson

Delad pott i jämnt och svängigt derby på Gullemon

Kvällens division 4-derby mellan Gullringens GoIF och Frödinge/Brantestad B slutade 1–1. Båda tränarna var överens om att det var en svängig match som kunde ha gått åt vilket håll som helst i elljuset på Gullemon.

Annons:

Elin Linder gav Gullringen ledningen i 14:e minuten och strax före halvtid satte Felicia Arvidsson kvitteringsmålet för gästande FBSK B. 

Andra halvlek blev en svängig historia med gott om målchanser åt båda hållen men målen uteblev. 

– Det svängde fram och tillbaka efter paus, det kunde ha gått åt vilket håll som helst. Oavgjort är väl rättvist totalt sett. Det känns ändå lite surt att de kvitterade under sista minuten i första halvlek. Målet var också offside, så det är surt, säger Michael Eklund, tränare i Gullringen. 

"Logiskt resultat"

Robin Blomberg, tränare för FBSK B, hyllar Gullringen för att ha gjort stora framsteg på fotbollsplanen under säsongen och tycker att oavgjort var rättvist. 

– Det var en jämn match med mycket kamp. Det är ett ganska logiskt resultat sett till matchbilden. Vi skapade kanske några fler målchanser men de kunde ha gjort något mål i slutet av matchen. Det var svängigt och det är kul att Gullringen går framåt, säger Robin Blomberg.  

Gullringen hade sina toppar i målvakten Annie McWilliams, Julia Fridell Florin, Elin Linder och Olivia Södrup. Sanna Larsson, Sarah Gustafsson och Nathalie Nyström var bäst i FBSK B. 

Annons:

Ossian Mathiasson

ossian.mathiasson@dagensvimmerby.se

0703787116

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt