Annons:

VIF-spelaren om framtiden: ”Har inte en aning”

Ola Lindblom vet inte när han kan vara i spel igen.

VIF-spelaren om framtiden: ”Har inte en aning”

En förmodad revbensskada har hållit Vimmerby IF:s Ola Lindblom borta från spel i ett par veckor. Och någon comeback verkar det inte bli den närmaste tiden heller. – Jag har egentligen inte en aning om när jag kan köra igång för fullt, säger Ola Lindblom.

Annons:

Vimmerby IF har fått en kanonstart på säsongen. För Ola Lindblom personligen har det varit tyngre. Först missade han premiären på grund av en skada. Och när han väl kom tillbaka blev det bara spel i en halvlek innan nästa skada satte stopp.

Problem med njuren

Exakt vilken typ av skada Ola Lindblom dras med är oklart, men troligen handlar det om en spricka i ett revben.

– Eftersom jag har haft en blödning i njuren tidigare har jag varit och tagit ett blodprov för att kolla att det inte hänt något med den. Nu är det nästan två veckor sen och jag har inte hört något så jag utgår från att just den biten såg bra ut, säger Ola Lindblom.

I tisdags var han, till viss del, med på en fotbollsträning för första gången på ett par veckor.

– Jag känner att jag måste testa lite så jag var med och sprang och var med i några passningsövningar. Jag tycker att det blir bättre och bättre, men det är fortfarande en del rörelser som gör ont.

”Är överflödig”

Ola Lindblom känner i nuläget ingen stress att komma tillbaka i matchspel.

– Just nu är jag ju överflödig, säger han med ett skratt. Det har sett riktigt bra ut. Därför känner jag att jag verkligen kan vänta, det är bättre att jag är hel innan jag kör igång på allvar.

När räknar du med att kunna spela igen?

– Jag har egentligen ingen aning. Men jag hoppas att det inte ska dröja allt för länge, säger Ola Lindblom.

Annons:

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt