Annons:

Fjärde nyförvärvet klart för Södra Vi IF

Rory Barraza har skrivit på för Södra Vi IF. Foto: Södra Vi IF

Fjärde nyförvärvet klart för Södra Vi IF

Södra Vi IF har gjort klart med sitt fjärde nyförvärv. Tekniske och bolltrygge mittfältaren Rory Barraza, en av BK Bostons främsta spelare under uppflyttningssäsongen till division 5, väljer att krita på för SVIF.

Annons:

Rory Barraza har två säsonger i BK Boston bakom sig och har tidigare representerat Målilla, Gullringen, Tuna och Djursdala.

"Behöver något nytt"

– Jag känner att jag behöver något nytt. Jag är inte den mest träningsvilliga spelaren så denna övergång kan nog sporra mig då jag kommer till ett lag med hög träningsnärvaro där jag måste dra mitt strå till stacken. Sedan är Pierre (Brorsson, assisterande tränare) i laget, vilket är en person jag gillar väldigt mycket, säger Rory Barraza till klubbens hemsida.

Vad har du för förväntningar på kommande säsong?

 – Det blir nog en fantastiskt rolig säsong med många derbyn. Sedan är det väldigt svårt att säga, jag har väl egentligen inte jättestor koll på lagen förutom Boston då. Men viktigast för Södra Vi är bara att gå ut och köra sitt race som man gjorde i år. Inte tänka så mycket och kriga på.

"En spelartyp vi saknat"

Ossian Mathiasson i SVIF:s sportgrupp är mycket nöjd med att ha fått in Barraza till föreningen.

– Vi är givetvis jättenöjda med att Rory har skrivit på för oss. Det är en spelartyp som vi har saknat och velat förstärka med. Han är duktig med boll, kan hitta kreativa lösningar och har ett bra tillslag, säger Ossian Mathiasson.

Annons:

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt