Annons:

Magnusson tog storseger mot förra klubben

Peter Magnusson fick en kväll på Ulfveskog. Foto: Ossian Mathiasson

Magnusson tog storseger mot förra klubben

Peter Magnusson har lett Södra Vi till flera framgångar under de senaste säsongerna. Idag var han tillbaka på Ulfveskog – och det blev som vinnare i stor stil. Gullringen körde över SVIF och vann med hela 7-0 i den andra omgången av träningsturneringen Vimmerby Tidning Cup. 

Annons:

Tro det eller ej – men matchen var död efter sex minuter. Då ledde Gullringen med hela 3-0 och ännu värre skulle det bli för hemmalaget. I paus ledde gulsvart med sex bollar. Överkörningen var total.

– Jag vet inte vad som hände. Vi kanske hade för mycket respekt. Jag tror spelarna började tänka lite, vi hade några borta och fick några återbud till idag. Vi fick ringa in spelare som inte tränat så mycket i år, så är det. Gullringen var bättre än oss. I andra såg det lite bättre ut, säger Pierre Brorsson i hemmalaget. 

"Punkterade matchen"

Efter paus jämnades matchbilden ut och Gullringen fick ”bara” in ytterligare ett mål.

– Det var bra fokus från start och vi fick utdelning första tio. Det är starkt av grabbarna, det krävs fokus. Med den starten punkterade vi matchen tidigt, så är det ju, säger GoIF-tränaren Peter Magnusson.

Var SVIF blekare än du trodde?

– Jag lägger inte så mycket fokus på Södra Vi, vi försöker driva bollen och flyttar den bra i första. Sex mål i första är helt klart godkänt.

Målskyttar: Rasmus Bexell två, Robin Gustafsson, Albin Gustafsson, Herman Lynbech, självmål, Anwae Ismail.

 Peter Magnusson ansåg att en laginsats grundlade segern. Bäst i Södra Vi? Nej, inte idag.

Annons:

Jakob Karlsson

jakob.karlsson@dagensvimmerby.se

073 501 41 26

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt