VIBK B tappade klar ledning till kryss mot topplaget

Vimmerby IBK B spelade 7–7 borta mot Aneby SK i division 4-innebandyn i dag. Foto: Bildbyrån

5–1-ledning en bit in andra perioden. Då borde väl segern vara klar? Nej, inte denna gång. Vimmerby IBK B tappade till 7–7 mot topplaget Aneby SK.

Vimmerby IBK B gick ifrån till klara 4–1 i första perioden och utökade till 5–1 knappt sex minuter in i mittperioden.

Då steppade Aneby upp och vände underläge till ledning med 6–5. De kröp närmare till 4–5 efter två perioder och fick in både kvitteringen och ledningsmålet i slutperioden.

VIBK B begärde timeout efter Anebys ledningsmål, ett drag som gav önskad effekt med dubbla mål fram till återtagen ledning. Aneby fick dock sista ordet i matchen och såg till att det blev delad pott med slutresultatet 7–7.

VIBK:s reserver ligger femma med 13 inspelade poäng i division 4, fyra poäng bakom tabelltvåan Aneby.

Poäng, VIBK B: Alexander Johansson 2+1, Edjis Senbergs 1+2, John Pettersson 1+2, Linus Hemmingsson 1+0, Thim Isaksson 1+0, Hugo Samuelsson 1+0.