Annons:

Isaksson återvänder till VIBK – i ny roll

Vimmerby IBK utökar ledarstaben med den tidigare spelaren Anton Isaksson, som blir materialförvaltare med Teo Persson. Foto: Arkiv

Isaksson återvänder till VIBK – i ny roll

Anton Isaksson la innebandyklubban på hyllan efter säsongen 2016/17. Nu återvänder han till moderklubben – i en helt ny roll som materialförvaltare. 

Annons:

Anton Isaksson gick på innebandygymnasiet i Linköping i tre år och flyttade inför säsongen 2015/16 hem till Vimmerby för spel i moderklubben Vimmerby IBK. 

Det blev endast två säsonger i moderklubben när han som 21-åring beslutade sig för att lägga innebandyklubban på hyllan efter säsongen 2016/17 på grund av motivationsbrist. 

Återvänder i ny roll

Nu återvänder han till det nyblivna division 1-laget i rollen som materialförvaltare. 

”Anton är mest känd som spelare i VIBK. Han kommer nu att kampera ihop med Teo (Persson) som materialförvaltare. En oerhört värdefull förstärkning eftersom Anton också besitter ett stort innebandykunnande”, skriver VIBK på sin Facebooksida. 

Anton Isaksson säger så här om det kommande uppdraget i VIBK. 

– Jag ska vara med och hjälpa till när jag är hemma i Vimmerby. Vi får se hur mycket det blir exakt, det är lite oklart. Jag bor fortfarande i Stockholm, säger Anton Isaksson. 

Annons:

Ossian Mathiasson

ossian.mathiasson@dagensvimmerby.se

0703787116

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt