Annons:

AVSLÖJAR: COULTER LÄMNAR VIMMERBY – SKA SPELA I KONKURRENT

Det blir inget spel i Vimmerby för Tyler Coulter. Han är istället på väg till Tyringe för spel där. Foto: Linus Johansson

AVSLÖJAR: COULTER LÄMNAR VIMMERBY – SKA SPELA I KONKURRENT

För en tid sedan stod det klart att Vimmerby Hockey plockat in kanadensaren Tyler Coulter i truppen. Nu kan Dagens Vimmerby avslöja att han inte kommer att spela en enda minut för klubben.

Annons:

Den 3 november gick Vimmerby Hockey ut med att man värvat kanadensaren Tyler Coulter.

– Det är en spännande spelartyp, som vi fått mycket goda referenser på. Han kan både producera poäng och spela aggressivt och tufft, sa VH:s klubb- och sportchef Daniel Stolt då.

Till en början handlade det om ett tryout-kontrakt på ett par veckor. Men Vimmerby har inte lyckats få Tyler Coulter spelklar och nu står det klart att Vimmerbypubliken inte kommer få se kanadensaren spela överhuvudtaget.

Till Dagens Vimmerby bekräftar Tyler Coulter att det inte blir något spel i VH och att han i detta nu är på väg till Tyringe för spel med Vimmerbys seriekonkurrent Tyringe SoSS.

Efter att Dagens Vimmerby gått ut med nyheten bekräftades den av Vimmerby Hockey i ett pressmeddelande.

– Det finns inga hard feelings. Beslutet är taget på både sportsliga grunder sett till den konkurrenssituation som finns i vår trupp, men det har också varit en segsliten process med hans arbetstillstånd. Därför har vi hjälpt Tyler att hitta en ny klubb, där han kommer att presenteras inom kort, säger Vimmerby Hockeys klubb- och sportchef Daniel Stolt. 

Fotnot: Vi har i flera dagar sökt Vimmerbys klubb- och sportchef Daniel Stolt samt assisterande sportchef Pelle Johansson för en kommentar.

Annons:

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt