Annons:

JUST NU: EDDIE LEVIN SPELAR MED VH I KVÄLL

Eddie Levin lånas in till Vimmerby Hockey för att spela kvällens match mot Visby/Roma. Foto: Linus Johansson

JUST NU: EDDIE LEVIN SPELAR MED VH I KVÄLL

Vimmerby Hockey lånar in egna produkten Eddie Levin till kvällens hemmamatch mot Visby/Roma.
– När vi har lite sjukdomar i truppen har vi försökt låna spelare, och alldeles nyss blev det klart att vi lånar Eddie till kvällens match, säger klubb- och sportchefen Daniel Stolt.

Annons:

Tidigare i dag sa VH-tränaren Phil Horsky att det inte var aktuellt med något lån till kvällens hemmamatch mot Visby/Roma. Det ändrade sig snabbt. Nu står det klart att den 18-årige Vimmerbykillen Eddie Levin lånas in från allsvenska IK Oskarshamn.

– När vi har lite sjukdomar i truppen har vi försökt låna spelare, och alldeles nyss blev det klart att vi lånar Eddie till kvällens match. Det känns väldigt bra att vi får möjligheten att plocka in Eddie, som vi vet är en väldigt duktig spelare och har gjort en bra säsong. Vi är också väldigt tacksamma mot IK Oskarshamn som ger oss den möjligheten, säger Vimmerby Hockeys klubb- och sportchef Daniel Stolt i ett pressmeddelande.

Eddie Levin står noterad för 24 allsvenska matcher den här säsongen och belönades nyligen med ett A-lagskontrakt med IK Oskatshamn.

Kan bli fler matcher

Oskarshamns sportchef Per Kenttä säger så här till IKO:s hemsida:

– Eddie fick känna på lite spel med Vimmerby redan förra året och kommer må bra av fortsatt spel i seniorhockeyn. Vimmerby hörde av sig och var lite kort om folk just nu så det är win-win för båda parter.

IKO skriver vidare att övergången är en så kallad juniordispens som möjliggör att Eddie Levin kan gå fritt mellan Oskarshamn och Vimmerby.

Är det aktuellt att Eddie Levin spelar fler matcher med VH?

– Det kan det bli, säger Daniel Stolt till Dagens Vimmerby.

Annons:

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt