Annons:

Sektionen höll egen årsfest – hyllade sina kåsahjältar

David Beijer, Sven Höglander och Viktor Adolfsén hyllades alla tre i samband med DSK:s endurosektions årsfest. Foto: Privat

Sektionen höll egen årsfest – hyllade sina kåsahjältar

Den gångna helgen höll Djursdala SK:s endurosektion en egen årsfest på Musteriet. Ett 30-tal fanns på plats för att fira av det lyckade 2023. 

Annons:

I hegen var det dags att runda av det gångna året för DSK:s endurosektion. Det skedde genom en årsfest på Musteriet i Djursdala.

Det serverades thaibuffé och trubaduren Daniel Lindqvist fanns på plats för att bjuda på lite musik. Totalt var det ett 30-tal som var på plats.

– Det var bra uppslutning. Vi är cirka 25 aktiva inom endurosektionen nu, säger Fredrik Milton, ordförande i Djursdala SK.

Hedersmedaljer delades ut till klubbens kåsahjältar. Trion David Beijer, Sven Höglander och Viktor Adolfsén klarade samtliga av mandomsprovet i Vimmerbyskogarna i november. 

– Det var väldigt imponerande. Vi delade inte ut några andra priser, för allt annat bleknar i jämförelse med den prestationen.

När det vankades årsfest för Djursdala Sportklubb i höstas var inte tajmingen den bästa för klubbens endurosektion. 

– När sportklubben hade årsfest så var det helgen innan kåsan. Det gjorde att endurosektionen satsade på en egen årsfest, men i år är tanken att ha en gemensam igen, säger Fredrik Milton.

Annons:

Simon Henriksson

simon.henriksson@dagensvimmerby.se

076 815 45 71

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt