Annons:

Johan blev av med nybyggda bilen: ”En del av spelet”

Det blev bara en tävling i den nybyggda bilen för Johan Karlsson. Foto: Ingela Karlsson

Johan blev av med nybyggda bilen: ”En del av spelet”

Den gångna helgen gjorde Vimmerbykillen Johan Karlsson sitt första framträdande i prestigefyllda NGK Masters. Resultatmässigt blev det ingen lyckad tävling och Karlsson slutade på 53:e plats.
– Det var riktigt skoj ändå, varje heat var som en A-final, säger Johan Karlsson.

Annons:

Vi har tidigare skrivit om att Vimmerbyföraren Timmo Helgesson lyckades bra i NGK Masters i Karlstad. Helgesson vann B-finalen och slutade sedan trea i A-finalen.

Lika bra gick det inte för Johan Karlsson, som körde den prestigefyllda tävlingen för första gången.

– Jag var i ledning i två heat, men blev uttryckt så jag fick inte ihop så mycket poäng. Men det var riktigt skoj ändå, varje heat var ju som en A-final. Det var riktigt roligt att köra på en ny bana och det var en kul helg där jag kan ta med mig en del nya erfarenheter, säger Johan Karlsson.

Lagt ned mycket tid

VMS-föraren kom till start med en helt nybyggd bil. En bil som han inte fick med sig hem igen då den försvann på anbud.

– Det var väl förmodligen den finaste bilen i tävlingen och det var 151 anbud på den. Det var den bästa bilen jag har kört, den var hur go som helst.

Att bli av med en bil man lagt ned mycket tid på är förstås inte särskilt roligt.

– Jag och ett par kompisar har lagt mycket tid på den de sista fem veckorna. Men jag visste ju att jag förmodligen skulle bli av med den. Det är en del av spelet. Men att det skulle bli så mycket som 151 bud trodde jag väl inte, tidigare har jag haft som mest 49 bud på en av mina bilar, säger Johan Karlsson.

Annons:

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt