Annons:

Här är Västerviks sjätte pusselbit i lagbygget – han är klar för fortsättning

Mads Hansen är klar för fortsatt styrning i Västervik Speedway. Foto: Bildbyrån

Här är Västerviks sjätte pusselbit i lagbygget – han är klar för fortsättning

Västervik Speedway har gjort klart med den sjätte pusselbiten i nästa säsongs lagbygge. 21-årige Mads Hansen är klar för fortsatt styrning i klubben. 

Annons:

Mads Hansen, 21, har tillhört Västervik de två senaste säsongerna och nu meddelar klubben att dansken är klar för ytterligare en säsong. 

Han körde under den gångna säsongen sex matcher för Västervik och snittade 1,455 poäng per heat. Mads slutade dessutom på en andraplats i årets junior-VM.

”Vi är mycket glada att Mads väljer att fortsätta i Västervik då vi ser mycket potential i den unga dansken dessutom är hela teamet målinriktade och mycket professionella. Konkurrensen om platserna i laget var hård under året men Mads hanterade de matcherna han åkte med bravur. Jag tror och hoppas att han fortsätter på den inslagna vägen och att fortsätta samarbetet ligger helt i linje med klubbens satsning då han har många år framför sig inom sporten”, säger sportchefen Morgan Andersson i ett pressmeddelande. 

Mads Hansen ser fram emot ytterligare en säsong i Västervik.

”Jag är mycket stolt och glad att få möjligheten att fortsätta min karriär i Västervik Speedway. Jag trivs mycket bra med alla personer runt omkring klubben som gör allt för att vi ska trivas och en hemmabana som är mycket rolig att tävla på. Årets säsong var min bästa så här långt och de körningarna jag har fått i Bauhausligan under de senaste säsongerna har givit mig mycket erfarenhet", säger Mads Hansen.

Fakta

Västervik 2022 

Artem Laguta 2.479

Bartosz Smektala 1.954

Viktor Kulakov 1.875

Mads Hansen 1.455

Anton Karlsson 0.500

Noel Wahlqvist 0.500

Annons:

Ossian Mathiasson

ossian.mathiasson@dagensvimmerby.se

0703787116

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt