Annons:

Daniel Nestor skriver en debatt när valårets precis tagit sin början.

"Nu ska idéer brytas mot varandra på ett tydligt sätt"

Socialdemokraten Daniel Nestor har skrivit ett kort debattinlägg precis efter att valåret tagit sin början. Här nedan kan ni läsa det i sin helhet.

Annons:

Många spår att den kommande valrörelsen blir smutsig. Det finns en oro för yttre påverkan och förvanskade fakta. Jag tycker att alla vi som har ett politiskt uppdrag och företräder ett parti har ett särskilt ansvar för att se till att valåret blir ett gott nytt år.

Jag vill att vi ska berätta om våra politiska förslag. Att vi ska vara öppna för att ta till oss nya tankar och idéer och att vi ska kunna ta debatter med liv och lust för att sedan efteråt skaka varandras händer.

Att ha ett politiskt engagemang betyder att vi alla vill förändra till det bättre. Vi har olika synsätt men alla vill gott. Jag ser fram emot ett valår där vi socialdemokrater i Vimmerby kommer ta vårt ansvar genom att lyssna, berätta om vår politik och försöka öka intresset för samhällsfrågor.

Jag vill att alla hjälps åt med att tala med varandra i stället för om varandra. Inte springa på lösa rykten utan ifrågasätta i rätt forum.

Låt oss hjälpas åt över partigränserna med att ge väljare den information de behöver för att kunna ta ett bra beslut i september!

Daniel Nestor, ordförande Socialdemokraterna Vimmerby

Annons:

Gästskribent

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt