Annons:

  • Lokal Idrottsförening drabbad av inbrott mitt i natten:

    Djursdala SK drabbades av inbrott under natten mellan torsdag och fredag. Här visar Fredrik Milton upp ett av flera uppbrutna skåp i klubbrummet. Foto: Ossian Mathiasson

  • Lokal Idrottsförening drabbad av inbrott mitt i natten:

    Tjuvarna tog sig in i ett skåp och tillgrep en ljudanläggning och stal dessutom många t-shirts som tillhör klubben. Foto: Ossian Mathiasson

Lokal Idrottsförening drabbad av inbrott mitt i natten: "Så tråkigt"

Med hjälp av en kofot tog sig en eller flera tjuvar in i Dalavallens omklädningsrum under natten mellan torsdag och fredag och fick med sig en hel del stöldgods. 
– Hade vi haft otur hade hela matchstället varit borta till dagens match, säger DSK:s ordförande Fredrik Milton. 

Annons:

Djursdala SK drabbades av inbrott i omklädningsrummet och klubbstugan på Dalavallen under natten mellan torsdag och fredag. Vår tidning träffade klubbens ordförande Fredrik Milton ute på anläggningen på lördagsförmiddagen. 

– Man har brutit upp dörren till hemmalagets omklädningsrum med hjälp av en kofot och har därefter varit runt överallt. Man har klippt upp hänglåset till ett kylskåp där vi har läsk och man har brutit sig in i varje skåp som vi har lås på, säger Fredrik Milton. 

Stulit föreningskläder

Det har till exempel tillgripits en bärbar dator och en mindre ljudanläggning som tillhör idrottsföreningen. Även en hel del kläder har tillgripits. Tjuvarna har varit inne i gräsklippargaraget och stulit bland annat drivmedel. 

– Stora väskor, likt hockeytrunkar, som vår lagledare hade packat spelarkläderna i till dagens match är stulna. Matchtröjorna är kvar, men de har tagit shorts och strumpor ur matchdressen. Hade vi haft otur hade hela matchstället varit borta till dagens match. Man har även tagit långärmade tröjor, t-shirtar och spelarnas personliga träningskläder. Vår målvakt blev till exempel av med sin utrustning, säger Milton. 

Hur ser du på det som har inträffat? 

– Det är så onödigt och tråkigt. Det har varit lugnt i så många år. Det drabbar föreningslivet.

Annons:

Ossian Mathiasson

ossian.mathiasson@dagensvimmerby.se

0703787116

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt